avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Activitati de intermediere de lucrari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Activitati de intermediere de lucrari

1. Va rog sa ma sfatuiti ce cod CAEN se poate folosi pentru activitati de intermediere lucrari. Efectiv, activitatea se refera la identificarea de noi clienti pentru beneficiar, cu mijlocirea acceptarii ofertei acestuia (constructii, intretinere constructii, reparatii etc).

2. ce model de contract se poate folosi in cazul acestor activitati de intermediere lucrari.

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Diurpaneus , utilizator 08:46, 8 Martie 2010
1. Cautati la sectiunea servicii de intermediere.
2. Contract de comision.
Va multumesc!
1. eu nu am gasit in CAEN (511) decat intermedieri de produse, la lucrari nu am gasit nicio referire. sau poate nu stiu eu sa ma uit. Ce cod credeti ca s-ar potrivi pentr servicii de intermediere lucrari?
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2010
Diurpaneus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat sau de comision ? aurica ilie aurica ilie Sunt micro si as dori sa colaborez cu o firma de legatorie, in sensul ca eu vreau sa preiau comenzi de la clienti, iar firma respectiva sa le execute. In ... (vezi toată discuția)
Autorizatii coduri caen 2ntz 2ntz Am tot cautat o lista cu codurile caen care nu necesita niciun fel de autorizatie, si singurul lucru pe care l-am gasit a fost o lista cu niste activitati insa ... (vezi toată discuția)
Caen intermediere sales medical medical medical Salut, Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va ... (vezi toată discuția)