avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat va rog

In urma cu doua luni eu cu sotul meu am vandut apartamentul copilului nostru in varsta de 19 ani,am luat aceasta decizie de comun acord eu sotia la inceput nu am vrut sa pun nici o clauza pe acel contract deoarece sotul este un alcoolic si intentionam de mult sa divortez dar la insistentele lui am pus clauza de uzufruct viager doar pe numele meu.Am inaintat actiunea de divort si el ma ameninta in continuu ca ma omoara,ma tem pentru viata mea atata timp cat el sta cu noi in imobil.Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:30, 8 Martie 2010
incercati sa faceti o plingere catre politie.
buna ziua.
mergeti la politie si depuneti plangere impotriva sotului dvs.
ati putea promova si actiune in evacuarea toleratului din spatiul respectiv.
In baza probelor ,martori,sesizati oficial politia responsabila locatiei
La ce martori va referiti ma ameninta in casa fara martori doar fiul nostru aude amenintarile pe care mi le face
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din imobil DANIELA PETRACHE DANIELA PETRACHE Ma numesc Petrache Daniela ,as dori sa stiu si eu cum sa scap de sotul meu din casa ?Mentionez ca suntem casatoriti de 25 ani am cumparat un apartament din ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog DANIELA PETRACHE DANIELA PETRACHE Buna ziua,problema mea este urmatoarea:sunt casatorita de 25 ani,sotul meu a devenit alcoolic in urma cu 3 ani,anul trecut si-a pierdut locul de munca tot din ... (vezi toată discuția)
Tata vitreg andreea carmen andreea carmen buna seara ma numesc Carmen am 23 de ani, se de 8 ani de zile am un tata vitreg, in ultimul timp a inceput sa faca scandal sa o ameninte pe mama ca o omoara, ... (vezi toată discuția)