avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce cod sa folosesc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce cod sa folosesc?

Astazi am fost la ITM sa inregistrez un CIM, cel in cauza avand meseria de frezor.Cel putin asa cred eu.Pe diploma lui scrie frezor-rabotor-mortezor.Seful nostru vrea sa-l angajeze ca frezor.In COR nu am gasit frezor simplu,si atunci am scris in contract frezor universal-722408.De la itm m-a intors cu CIM spunand sa-l modific si sa scriu doar frezor. eu va intrb:la ce cod COR sa-l incadez?
Cel mai recent răspuns: surdoiu , utilizator 18:31, 8 Martie 2010
1. Cred ca au gresit cei de la ITM.
2. Ei nu trebuie sa inregistreze un CIM in care functia/meseria este inexistenta in COR.
3. In cazul dvs. nu au dreptul sa va impuna ce meserie sa treceti.
4. Mergeti din nou la ITM si solicitati baza legala a atitudinii lor.
Treceti codul pentru frezor universal-722408.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum incadrez cor un muncitor responsabil de "programul de apa" intr-o comuna? nadia_odagiu nadia_odagiu sus numitul muncitor este "responsabil de apa" (program pompe de apa), studii generale, nu stiu ce cod cor i s-ar potrivi. ajutor va rog (vezi toată discuția)
Denumire functie ginnyy ginnyy se poate inregistra in cartea de munca o functie care nu exsita in COR? (vezi toată discuția)
Organizator productie- 347123??!! corina.trandafir corina.trandafir Am avut un contract de munca pe functia de organizator de productie iar doamnele de la Itm nu vroiau sa il inregistreze ....respectiv d-na Buliga si Neagu pe ... (vezi toată discuția)