MALAMUT 
	    	Consultant fiscal

MALAMUT 
	    	Consultant fiscal	    

Emiteti chitanta.
 Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

ADELA STROE	                   

am o factura de prestari servicii in val de 200 mil pe care vreau sa o stornez si sa fac mai multe facturi pana in 50 mil pe care sa le achit cu chitanta si nu ... (vezi toată discuția)
	                    ADELA STROE	                   

am o factura de prestari servicii in val de 200 mil pe care vreau sa o stornez si sa fac mai multe facturi pana in 50 mil pe care sa le achit cu chitanta si nu ... (vezi toată discuția)

rodia	                   

Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei.
Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei.
Numerar nu ... (vezi toată discuția)
	                    rodia	                   

Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei.
Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei.
Numerar nu ... (vezi toată discuția)

komon	                   

Va rog sa-mi spuneti daca se pot face mai multe plati cu numerar  cu chitanta   la un furnizor pentru o factura care nu depaseste 5000 ron.
Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    komon	                   

Va rog sa-mi spuneti daca se pot face mai multe plati cu numerar  cu chitanta   la un furnizor pentru o factura care nu depaseste 5000 ron.
Multumesc! (vezi toată discuția)