avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa judiciara de timbru

Buna ziua,
Va rog sa ma "luminati" si pe mine asupra urmatoarei probleme: am de plata pe CITATIE suma de 19,5 taxa de timbru si 0,15 timbru judiciar, pentru un proces deschis in Buftea. Dar, in Bucuresti la Posta mi-au spus sa merg la Buftea, la Buftea la posta mi-au spus ca la Primarie, Primaria era inchisa si nu am avut pe cine sa intreb. Deci, unde platesc taxele respective caci maine dimineata trebuie sa prezint plta taxelor la instanta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:48, 9 Martie 2010
la primarie intr-adevar, duce-ti-va la prima ora la primarie, iar daca e inchis,explicati situatia si solicitati judecatorului sa lase cauza la a doua strigare pentru a avea timp sa platiti taxa
La orice unitate CEC, in raza careia aveti dvs domiciliul!
Plata taxelor de timbru se face la Directia taxe si impozite locale corespunzatoare domiciliului dvs. Trebuia sa o platiti pana acum. Daca citatia a sosit prea tarziu, atunci puteti cere un termen scurt pentru timbrare. Daca nu, se va suspenda dosarul sau se va solutiona pe exceptia netimbrarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor in alta localitate; unde platesc taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, o intrebare: Daca sediul debitorului e in alta localitate si deci sediul instantei este in alta localitate: UNDE PLATESC TAXA DE TIMBRU? La ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar si taxa de timbru juicero juicero Am depus o contestaţie la o amendă de 300 RON. Am primit o citaţie, prin care mi se cere să plătesc timbrul judiciar şi taxa de timbru judiciar înainte ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca EmiB EmiB Buna ziua, am de legalizat niste hotarari judecatoresti prin care syunt anulate Procese verbale de contraventie privind rovinieta/Tinand cont ca aceste ... (vezi toată discuția)