avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabili ne contabili
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabili ne contabili

ce asi pute face unei persoane ce sa declarat contabil ne fiind si ma dus la plata de penalitati de 200mil
Cel mai recent răspuns: bottacin , utilizator 15:55, 27 Septembrie 2011
:offtopic:
@bottacin :
Evitati postarea cu litere mari
Evitati postarea succesiva
Contravin regulamentului
Multumesc !
Aveti un buton : "editare" cu ajutorul caruia puteti modifica textul postat daca doriti
bottacin a scris:

bottacin a scris:

din pacate cu aceasta am doar o hartie scrisa la mana si semnata
precum isi asuma raspunderea pe perioada in care a fost aceasta a obtinutonoua contabila la preluarea documentelor

MENTIONEZ ACEASTA "CONTABILA" MI-A FOST PREZENTATA DE CATRE AVOCATUL SOCIETATI MELE

Din pacate partea cea mai mare parte de vina o are administratorul / conducerea firmei care a acceptat pe cineva sa lucreze la ''negru'' ... mai ales intr-o functie cu asemenea raspundere. daca muncea legal aveati toate sansele sa va recuperati paguba.
Luati legatura cu un alt avocat si stabiliti ce demersuri puteti face, in functie de gravitatea situatiei. Solicitati o expertiza contabila in vederea constatarii tuturor neregulilor.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
new_2009, utilizator
bottacin a scris:

bottacin a scris:

precum isi asuma raspunderea pe perioada in care a fost aceasta a obtinutonoua contabila la preluarea documentelor

MENTIONEZ ACEASTA "CONTABILA" MI-A FOST PREZENTATA DE CATRE AVOCATUL SOCIETATI MELE

Cam grava situatia Dmv.Este foarte bine ca aveti si aceasta hartie , decat nimic. Doar ca aceasta hartie nu tine ca , constract de colaborare si o sa fiti si Dmv sanctionata.Acum , ar fi bine sa verificati si avocatul , ca sa nu mai aveti si alte surprize.
va multumesc pt raspunsuri sunteti foarte draguti
daniela vorovenci a scris:

bottacin a scris:

bottacin a scris:

Cam grava situatia Dmv.Este foarte bine ca aveti si aceasta hartie , decat nimic. Doar ca aceasta hartie nu tine ca , constract de colaborare si o sa fiti si Dmv sanctionata.Acum , ar fi bine sa verificati si avocatul , ca sa nu mai aveti si alte surprize.

AM VERIFICAT SI AVOCATUL ESTE AVOCAT DAR NU A FACUT CE A SPUS ASA CA AM SCHIMBAT SI AVOCATUL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna cu dom.iciliul minorului stabilit la mam Mitu_ella Mitu_ella Buna ziua, Sunt mama unei fetitei de 5 ani si am deschis proces de divort si pentru custodia fetitei in romania( noi locuind in Anglia. Tatal fetitei a stiut ... (vezi toată discuția)
Cum se formueaza cererea de demisie cu preaviz Kinga22 Kinga22 Buna ziua.As dori sa stiu daca o cerere de demisie cu preaviz se poate accepta de catre angajator doar daca este scrisa in totalitate de mana sau se poate ... (vezi toată discuția)
Denunt si sesizare la concurs de infractiuni . BeniucIoan BeniucIoan [b]Buna dimineata ![/b] De cateva luni lucrez intr-o societate in care am intalnit situatii pe care nu am crezut ca le voi intalni vreodata in aceasta ... (vezi toată discuția)