avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabili ne contabili
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabili ne contabili

ce asi pute face unei persoane ce sa declarat contabil ne fiind si ma dus la plata de penalitati de 200mil
Cel mai recent răspuns: bottacin , utilizator 15:55, 27 Septembrie 2011
:offtopic:
@bottacin :
Evitati postarea cu litere mari
Evitati postarea succesiva
Contravin regulamentului
Multumesc !
Aveti un buton : "editare" cu ajutorul caruia puteti modifica textul postat daca doriti
bottacin a scris:

bottacin a scris:

din pacate cu aceasta am doar o hartie scrisa la mana si semnata
precum isi asuma raspunderea pe perioada in care a fost aceasta a obtinutonoua contabila la preluarea documentelor

MENTIONEZ ACEASTA "CONTABILA" MI-A FOST PREZENTATA DE CATRE AVOCATUL SOCIETATI MELE

Din pacate partea cea mai mare parte de vina o are administratorul / conducerea firmei care a acceptat pe cineva sa lucreze la ''negru'' ... mai ales intr-o functie cu asemenea raspundere. daca muncea legal aveati toate sansele sa va recuperati paguba.
Luati legatura cu un alt avocat si stabiliti ce demersuri puteti face, in functie de gravitatea situatiei. Solicitati o expertiza contabila in vederea constatarii tuturor neregulilor.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
new_2009, utilizator
bottacin a scris:

bottacin a scris:

precum isi asuma raspunderea pe perioada in care a fost aceasta a obtinutonoua contabila la preluarea documentelor

MENTIONEZ ACEASTA "CONTABILA" MI-A FOST PREZENTATA DE CATRE AVOCATUL SOCIETATI MELE

Cam grava situatia Dmv.Este foarte bine ca aveti si aceasta hartie , decat nimic. Doar ca aceasta hartie nu tine ca , constract de colaborare si o sa fiti si Dmv sanctionata.Acum , ar fi bine sa verificati si avocatul , ca sa nu mai aveti si alte surprize.
va multumesc pt raspunsuri sunteti foarte draguti
daniela vorovenci a scris:

bottacin a scris:

bottacin a scris:

Cam grava situatia Dmv.Este foarte bine ca aveti si aceasta hartie , decat nimic. Doar ca aceasta hartie nu tine ca , constract de colaborare si o sa fiti si Dmv sanctionata.Acum , ar fi bine sa verificati si avocatul , ca sa nu mai aveti si alte surprize.

AM VERIFICAT SI AVOCATUL ESTE AVOCAT DAR NU A FACUT CE A SPUS ASA CA AM SCHIMBAT SI AVOCATUL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil fara facultate? cristinanca cristinanca pot angaja un contbil fara facultate?are doar un liceu teoretic si diploma de la ceva curs de contabilitate pe calculator.credeti ca pot sa-l angajez contabil ... (vezi toată discuția)
Facturi neinregistrate onutzas onutzas buna seara, am constat cu stupoare ca asociatul meu care este administrator al societatii, nu a inregistrat in contabilitate un numar foarte mare de ... (vezi toată discuția)
Administrator smecher ! neghina neghina Buna ziua , Sunt asociat la un SRL cu 10% si la altul cu 15%. AGA a aprobat bilantul pe 2009 pentru ambele SRL-uri precum si retragerea mea din acestea , in ... (vezi toată discuția)