avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neprezentare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neprezentare la locul de munca

Cum se procedeaza de catre o soc.atunci cand un salariat nu se mai prezinta la serviciu?
Cel mai recent răspuns: rusalim , utilizator 10:27, 12 Martie 2010
Se pastreaza la firma, nu inainte de a fi vizata de ITM.
Salariatul nu se mai prezinta din data de 8,pe 9 i se trimite notificarea.Deci,pana pe 19 societatea trebuie sa astepte ,ori sa primeasca confirmarea ridicarii scrisorii,ori sa vina salariatul.Cu ce data se face desfacerea CIM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere angajat negasit ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea problema: m-am inteles cu o angajata sa ii desfacem contrac tul de munca cu 30 septembrie pentruc a va pleca din tara. Ea a fost ... (vezi toată discuția)
Salarii manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua, daca un salariat nu vine la serviciu si nici nu raspunde la telefon, angajatorul ce trebuie sa faca? ii trimite prin posta o scrisoare prin care il ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pentru absente nemotivate marinar marinar Buna ziua, am un angajat care a fost in Comcediu medical timp de o luna, de la data de 01.05. trebuia sa se prezinte la locul de munca dar nu a venit, nu a ... (vezi toată discuția)