avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie imobiliara

Am un credit de nevoi personale garantate cu ipoteca pe mai multe imobile. Executorul bancar mi-a inscris somatie imobiliara in toate imobilele din proprietate chiar daca nu am garantat cu ele in baza contractului de credit care spune ca e titlu executoriu. Mentionez ca nu am primit niciun act de instiintare ca s-a pornit executarea silita sau somatia imobiliara. Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 17:13, 14 Martie 2010
Daca nu ati primit notificare nu inseamna ca nu vi sa comunicat.Executorul va trimis somatia la asresa indicata de dv. in contractul de credit care este titlul executoriu.Daca ati fi garantat contractul de credit care este titlu executoriu cu imobilul sau imobilele de care votbiti atunci nu ar mai fi fost necesar ca executorul sa inscrie somatia in C.F., dar se pare ca executorul stie ce face.Aici este vorba de un alt contract de credit de care dv. ati si uitat(banuiesc ca deasta nu ati mai achitat ratele)intrucat a fost nevoie ca banca sa treaca la executare silita.Sfatul meu este sa mergeti la respectiva banca si sa vedeti ce puteti face, poate reusiti o esalonare a datoriei.succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara matrix73 matrix73 Am un credit de nevoi personale garantate cu ipoteca pe mai multe imobile. Executorul bancar mi-a inscris somatie imobiliara in toate imobilele din proprietate ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca sofyaamber sofyaamber Buna ziua, In cazul in care la aceasi banca exista doua credite pe numele aceleiasi persoane , unul de refinantare a unui alt credit (care a fost la alta ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)