avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Scrisori nesolicitate catre fost proprietar/actual ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Scrisori nesolicitate catre fost proprietar/actual proprietar

Buna ziua,

Am cumparat un apartament acum mai bine de un an si, de ceva vreme sosesc in posta scrisori nesolicitate de la COFACE/KRUK pe numele unor fosti chiriasi sau proprietari.

Cei de la COFACE urmaresc un debit de la Romtelecom al fostului proprietar (care a decedat cu 6 luni inainte ca eu sa cumpar apartamentul - nu e paradox! - l-am cumparat de la o ruda de gradul I care l-a mostenit) iar cei de la KRUK au treaba cu o cucoana care nu apare in lista fostilor proprietari, cel mai probabil a stat in chirie.

Va rog sa ma lamuriti:
1 - ma pot societatile respective executa/stresa pe mine, actualul proprietar, cu privire la debitele respective (Romtelecom, Piraeus Bank - credit nevoi personale chirias)?
2 - daca raspunsul e NU la intrebarea nr.1 , va rog frumos sa ma sfatuiti ce pot face astfel incat sa nu mai primesc respectivele scrisori (i-am informat dar se incapataneaza sa trimita scrisori si eu nu am chef si nici timp sa ma deplasez la sediul lor etc etc). Nu e normal! Sincer dar ar exista un temei legal (gen lege SPAM) le-as face o plangere la politie sau i-as da eu pe ei in judecata pentru ca prostia si nesimtirea (i-am sunat/sesizat de nenumarate ori consumand din timpul si banii mei) se platesc.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

=D>

Alte discuții în legătură

Datoria unei firme inchise a fost vanduta de catre cez unei firme de colectari debite cu care nu se poate lua legatura(nu functioneaza telefon, nu raspund la email). ce se poate face? razzystefan razzystefan Buna ziua In urma cu mai bine de un an, a fost suspendata activitatea unei firme din Teleorman. Cladirea se afla in curtea unui proprietar, cu care in ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu societatea de cablu tv upc gaskoe gaskoe Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Acum 10 ani locuiam cu chirie, mai multe familii in aceeasi curte. Unul dintre chiriasi avea incheiat un ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)