avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

scoala de soferi

Exista o reglementare cu privire la nr.de ore de conducere sunt obligati sa-ti asigure. Eu am platit 600lei si am facut 20 de ore de conducere , iar pentru fiecare sedinta suplimentara imi cere 60lei sedinta (1ora si 40 min)
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 21:24, 11 Martie 2010
sunt obligati sa efectueze minim 30 de ore de conducere auto pentru categoria B , in ceea ce priveste pretul scolarizarii depinde de modul in care ati negociat pretul , tarifele scolii etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Interpretarea legii... monalisaalina monalisaalina Buna ziua, Am rugamintea sa ne lamuriti in urmatoarea problema:suntem o scoala de soferi si avem o nelamurire in ceea ce priveste interpretarea art:62 al ... (vezi toată discuția)
cursul documentelor si formelor legal vorbind pentru -scoala de soferi- cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara. Am si eu o mare dilema, motiv pentru care va rog o opinie in ceea ce priveste scoala de soferi. Mai precis pentru a incepe cursurile acesteia, ... (vezi toată discuția)