avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Serviciu contracost "alerta email" este legal ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Serviciu contracost "alerta email" este legal ?

Buna .

Am creat un site de publicitate, si as vrea sa aiba si un profit. Am "verificat" piata , si feddbeckul este ca se cere " munca in strainatate" . Nu am capitalul necesar , sa obtin un permis, sau ce trebuie de la Ministerul Muncii. Am luat legatura cu o agentie de intermediere din Ungaria, si dansii imi permit sa furnizez pe site-ul meu anunturile lor , deci recrutarea apartin exclusiv al lor. M-am gandit sa creez un serviciu , de tip "alerta email " , contracost, cine vrea oferte personalizate , sa obtine astfel de informatii. In informatiile primite , ei vor fi indrumati catre firma de recrutare a fortei de munca, ca CV-ul sa fie depus acolo.
Intrebarea : oferirea acestui serviciu este legal ? Nu vreau sa ma incurc nici cu un proces, dar nici cu OPC-ul , fiindca nu pot garanta cu 100 % , cine apeleaza , vor primi acele slujbe la care a candidat.
Am compus si termeni de conditii.

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate portik portik Buna . Am creat un site de publicitate, si as vrea sa aiba si un profit. Am \"verificat\" piata , si feddbeckul este ca se cere \" munca in strainatate\" . ... (vezi toată discuția)
Publicitatea locurilor de munca ContSters87904 ContSters87904 As dori sa stiu daca firmele private au obligativitatea publicitatii locurilor de munca sau doar statul, deoarece nu imi explic cum pe ejobs dau anunturi mii ... (vezi toată discuția)
Site recrutare online AdrianSIMI AdrianSIMI Buna ziua, Doresc sa lansez un site de recrutare online. Inregistrare CV-uri, inregistrare anunturi de angajare si emailuri de notificare pentru ... (vezi toată discuția)