avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... transformarea p.f.a in s.c
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

transformarea p.f.a in s.c

va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare: sotul meu are un p.f.a si ar dori sa il transforme in s.c. Vreau sa stiu daca se poate si unde sa se adreseze pt a face demersurile necesare. multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:06, 23 Martie 2010
Nu este posibila transformarea unui pfa in sc, intrucat sunt entitati diferite ce se supun unor reglementari legale distincte.
Singura solutie este infiintarea unui sc si renuntarea la activitatea pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare societate teodorabalan teodorabalan Detin o societate comerciala care are datorii la buget.In urma achitarii acestora as vrea sa transform srl-ul in pfa,ii sau af.Firma are ca activitate ... (vezi toată discuția)
Cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi tudorika tudorika Buna seara, Referitor la cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi, scria un coleg de-al dumneavoastra de pe site, urmatoarele: \\"Nu se poate transforma ... (vezi toată discuția)