avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de proprietate teren

Buna,
As vrea sa aflu daca pot sa transfer dreptul de proprietate al unui teren pentru care am obtinut Titlul de proprietate, dar nu am facut intabularea terenului. Mentionez faptul ca terenul se afla intr-un sat, partial intravilan si partial extravilan.
Daca se poate face transferul de proprietate, as vrea sa stiu daca se poate si prin donatie.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 15:44, 12 Martie 2010
Puteti sa-l vindeti, puteti sa-l donati, dar numai dupa intabulare. O spune Legea cadastrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Carte funciara cadastru ,intabulare si alte formalitati funciare costigina costigina Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie.Doresc sa cumpar un teren extravilan, de la un mostenitor,dar pe titlul de proprietate mai este ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)