avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... aciident daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

aciident daune

am avut aciident cu masina si as vrea sa stiu daca rca ma va despagubii in cazul in care nu a mai fost implicata nici o masina in accident. masina nu este pe numele meu si la volan a fost alta pers si as vrea sa stiu daca pot primi vreo despagubire de la rca
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 09:59, 14 Martie 2010
Concret care este prejudiciul si cum s-a produs ?
soferul a pierdut controlul volanului si a iesit in decor neam rasturnat iar masina este avariata 85% iar in accident a decedat o pers
Doar in situatia in care aveti CASCO este posibil sa primiti despagubirea de la asigurator pentru masina.
Puteti pretinde soferului repararea prejudiciului produs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
ContSters76710, utilizator
In aceasta situatie s-a intocmit dosar penal ppt.ucidere din culpa.Automat in cursul procesului va fi chemata in solidat si firma de asigurari pe care instanta o va obliga sa participe la despagubili civile impreuna cu soferul.
Care este temeiul legal?Cum poate fi obligat asiguratorul la plata cata vreme exista doar RCA?In ceea ce priveste masina,nu se pot acorda despagubiri.

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
Acoperire rca in caz de betie la volan iepurache2004 iepurache2004 as vrea sa stiu daca polita rca a unui sofer beat la volan care a produs un accident asigura despagubirea masinii lovite si a victimei. uni spun ca da,alti ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca victime din autoturism propriu cyan cyan in cazul unui accident cu victime, victimele care se afla in autoturismul care a produs accidentul pot fi despagubite de catre societatea de asigurari a ... (vezi toată discuția)