avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot primi amenda daca politistul de pe tren doar m-a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot primi amenda daca politistul de pe tren doar m-a trecut intr-o agenda?

Am patit-o si eu pentru prima data.Eram pe tren cu prietenul meu pe la 2 noaptea...tot vagonul fiind liber...si am inceput sa fim mai tandri unul cu celalalt :), dar am fost prinsi de un politist de pe tren. Acesta ne-a cerut buletinele si ne-a trecut datele intr-o agenda fara sa ne spuna absolut nimic si fara sa ne dea vreo ceva la mana. Intrebarea mea este daca se poate sa primesc vreo instiintare ceva sau proces verbal acasa prin posta? (problema ar fi ca nu as vrea sa afle parintii mei, aveam trecuta si flotatia, la care adresa o sa imi trimita ?) si daca exista sanse sa primesc vreo amenda? Mentionez ca sunt majora.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
In termen de 1 luna ,este posibil sa primiti dovada contraventiei constatate si consemnate cu ocazia deplasarii cu trenul.
In raport de atentia agentului constatator,PV poate fi comunicat atat la flotatie,cat si la adresa principala la parinti .
Cu ocazia incheierii PV agentul constatator consemneaza contraventia constatata,
mentioneaza baza legala de aplicare sanctiune,valoarea acesteia
Daca apreciati util si necesar,in termen legal de 15 zile de la comunicarea PV puteti formula contestatie impotriva PV ,dar atentie la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Da, va va sosi la adresa din buletin procesul-verbal.
Sa spunem ca doar ne dezmierdam :">
atunci, nu cred ca va face ceva.. daca va da amenda, ca mai sunt si altii tampiti si neintelegatori, nu numai dvs nebunatica.. o puteti contesta destul de usor
dar ce anume ar fi trecut pe PV ? deranjarea linistii publice?sau ar fi mai concisi in exprimare? :P

Alte discuții în legătură

Amenda fara stampila andrei2233 andrei2233 un prieten a primit o amenda de 600 de lei pt ca a trecut calea ferata si venea trenul.In amenda scrie ca este sanctionat conform punctelor 3 si 5 din art.2, ... (vezi toată discuția)
Amenda cfr gidragos gidragos Acum un an si ceva (mai exact in iulie 2009) am circulat fara bilet cu un tren accelerat. Controlorul de tren a decis sa-mi dea amenda, deoarece nu aveam bani ... (vezi toată discuția)
Pv contraventional tinast tinast fiind pe trotuar dupa ce am iesit din magazin un politist de la rutiera ma opreste si ma acuza ca am traversat strada prin loc nepermis. Nu am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)