avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pv contraventional
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pv contraventional

fiind pe trotuar dupa ce am iesit din magazin un politist de la rutiera ma opreste si ma
acuza ca am traversat strada prin loc nepermis.
Nu am vrut sa ma legitimez m-a dus la Politie a da mirosea a alcool agendul.Nu am vrut sa ma legitimez pana nu sufla in alcooltest sa-mi demonstreze ca nu e baut.Am stat la politie apr.2 ore..In final a venit seful de la circulatie am specificat ca vreau su sufle a iesit din incaperea unde eram eu si dupa un timp a vent cu un bon sa-mi demonstreze ca subalternul lui nu era baut.Am dat buletinul mi-a facut pv dar cred ca eu nu am vazut si nu am semnat Ce o sa se intample?
Cel mai recent răspuns: tinast , utilizator 23:29, 29 Ianuarie 2013
Daca ne comunicati consemnarile din PV va puteam raspunde la intrebare
Parcurgeti cu atentie aspectele constatate si consemnate in PV si daca nu va sunt clare aspectele consemnate,reveniti
nu am vazut pv nu a fost intocmit in prezenta mea deci nu am semnat nu am pv
Atunci de unde stiti ca vi s-a intocmit proces-verbal?
pai mi sa spus ca imi primesc acasa pv cu amenda de 3oo lei ptru ca nu am prezentat buletinul cand a
In situatia in cara a fost intocmit un proces-verbal de constatare a contraventiei,veti primi la adresa din CI,copia procesului-verbal si instiintarea de plata ,prin posta ,cu aviz de insotire,in cel mult 30 de zile, de la incheiere.Aveti dreptul la contestatie in termen de 15 zile de la data primirii,la Judecatoria din zona Postului de Politie

Alte discuții în legătură

Politia locala. legitimare. gab93 gab93 Salut, Noaptea (ora 3) asta am iesit pur si simplu la un non-stop sa-mi iau un energizant. Surpriza, am fost oprit de politia locala si mi-au cerut sa ma ... (vezi toată discuția)
Amendat pentru depasirea liniei continue, plangere contraventionala buhaiu2006 buhaiu2006 buna .ma numesc cornel ,astazi in jurul orei 16 30,ma deplasam din directia Buzau spre Braila,la intrare in Loc Galbinasi imediat dupa podeste linie ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara trafyctz trafyctz Buna ziua. Am o problema. Ieri am lasat masina pe avarii 5 minute pe marginea drumului pe o strada din oras ( Rm.Valcea ), pe langa mine mai erau inca cateva ... (vezi toată discuția)