avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces pentru retinere permis - pot amana termenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces pentru retinere permis - pot amana termenul pentru a doua oara?

as vrea sa stiu daca mai pot face o amanare a procesului dupa ce la primul termen am invocat lipsa apararii?daca nu cum anume as putea sa ma apar singur?Va multumesc.
Eu nu vad alt motiv de amanare, sustineti ce ati aratat in plangere si solicitati probele pe care le-ati cerut acolo, daca le-ati cerut.
Daca nu, solicitati, in functie de situatia de fapt, rezultatele expertizei (vi s-a luat si sange, nu?), certif de omologare a aparatului , buletin de verif metrologica, autorizatia de operator pentru agentul constatator...
Poate martori, in functie de situatie...

Un avocat se poate angaja si fara plata vreunui avans, nu ati gasit unul? Sau nu ati discutat cu niciunul inca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Probe propuse in lipsa uneia dintre parti lolo0112 lolo0112 in cazul in care am depus o cerere de amanare pentru a mi se comunica inscrisurile de la dosar(la al doilea termen si a doua amanare, prima amanare fiind ... (vezi toată discuția)
Propunerea ºi administrarea de probe nikos_35 nikos_35 Intr-o cauza civila (sistare program vizitare minor), paratul cere amanare in repetate randuri... pt angajare avocat(justificat), studiere dosar si mai nou pt ... (vezi toată discuția)