avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara

avem o problema cu un contract comercial la care am garantat cu doua bilete la ordin avalizate, noi am reziliat contractul inainte de scadenta primului bilet deoarece vanzatorul nu si-a respectat mai multe clauze din contract, mai mult decat atat, a refuzat returnarea celor doua garantii de plata si le-a girat fara acordul nostru altor terti.Mentionez ca una din clauzele contractului prevede ca nici unul ditre noi nu are dreptul sa cesioneze bunul celuilalt , fara un acord in scris.Cel caruia i-a fost girat biletul la ordin a cerut sa mi se faca poprire pe contul de salariu.Poate sa faca acest lucru sau nu?
As dori sa fac plangere penala pentru abuz de incredere impotriva celui care a girat biletele fara acordul nostru acord ce trebuia cerut conform contractului, la rezilierea contractului isi cere utilajele inapoi dar a refuzat restituirea lor girandu-le catre terti peunde avea datorii.
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
Nicoleta Chirea, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema financiara, reesalonarea creditului. destinel destinel Buna ziua tuturor, va solicit sfatul intr-o problema financiara: Sunt asociat 50% cu drept de administrator intr-o societate ce desfasoara activitate de ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu credit la banca-refuz verbal din partea bancii ContSters69724 ContSters69724 As dori ajutor in legatura cu o problema legata de cesionarea unei firme care are credit la banca. Din cate am inteles, cesionarea in astfel de cazuri se face ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma cu linie de credit raducumic raducumic Detin o firma care a contractat o linie de credit pentru care a semnat ca garant administratorul ca persoana fizica si tot ca persoana fizica a avalizat bilete ... (vezi toată discuția)