avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Vreau sa urmez dreptul
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Vreau sa urmez dreptul

Buna ziua numele meu este Zburlea Florin am 17 ani si sunt in elev in clasa a 10 a ...si vreau sa urmez facultatea de Drept cand o-si termina studile ...Din pacate am avut nesansa de-a nu faca parte dintr-o famile instarita provin dintr-o familie modesta de la tara..Acum 2 ani nu am prins un loc la Liceu si am fost nevoit sa fac ruta S.A.M dar dupa cum cunoasteti pot iesi cu dploma de absolvire liceu si bacalaureat dar trebuie sa fac 13 clase ..Intrebarea mea este daca pot urma facultatea de drept ?? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ZburleaFlorin , utilizator 19:56, 15 Martie 2010
Atata vreme cat veti avea un liceu terminat si o diploma de bacalaureat,veti putea ulterior sa urmati cursurile unei facultati de Drept.
Mult succes!:)
Da, urmati 13 clase si obtineti-va diplomele.
Dupa facultatea de drept, puteti sa va alegeti o profesie juridica: procuror sau judecator ( dati examen la INM: www.inm-lex.ro ), avocat ( www.unbr.ro), grefier ( www.grefieri.ro), consilier juridic ( www.ccj.ro) si altele.
Succes!
O sa urmez 13 clase si o sa dau examenul de bacalaureat.Dar nu cred ca voi prinde un loc la Buget .Pot intra si la cu plata ? Recunosc nu m-a interesat pana acum acest lucru dar asta este visul meu.Si sunt hotarat sa ma agat si de ultima sfoara pentru a face ceva
Poti intra si la "cu plata."La inceputul fiecarui an de studiu se repartizeaza locurile in functiile de mediile obtinute in anul anterior . Deci, daca inveti bine, ai sanse sa intrii la buget din anul 2.
Totusi, daca esti abia in clasa a 10-a, inca mai ai timp sa recuperezi ce ai pierdut pana acum si sa intrii la buget. La unele facultati se da examen de admitere.
Sa intrii la facultate si chiar sa termii facultatea nu e foarte greu. Dupa facultatea urmeaza partea grea.
Multa bafta!
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
iulia., utilizator
Pana acum nu v-a interesat pt ca erati un copil. Alti copii de varsta dvs. se gandesc de-abia intr-a 12-a ce facultate sa urmeze.
Faceti tot ce va sta in putinta sa va atingeti visul si veti reusi.

Alte discuții în legătură

Intrebari despre admiterea la sng Nicoleta. Constanta Nicoleta. Constanta Buna seara. Sunt studenta la drept in ultimul an si vreau sa dau examen la scoala de grefieri in anul crizei.... Credeti ca se vor mai bloca posturile pe ... (vezi toată discuția)
Elev liceu interesat de avocatura de business Vlad_93 Vlad_93 Buna seara, Sunt elev in clasa a 11-a in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase colegii din capitala. Am decis ca este timpul sa aleg pe ce drum sa o ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea la liceu, urgent va rog... va multumesc :) tarkan tarkan Renuntare la diploma de bacalaureat :) Din ce am citit, am inteles ca domnul ministru Sorin Campeanu, ar fi afirmat ca se poate renunta si la diploma de ... (vezi toată discuția)