avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza topo cu nabadai
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza topo cu nabadai

Am un dosar avand ca obiect ,,uzucapiune". S-au administrat toate probele si s-a ajuns la expertiza topo care s-a efectuat dar cu foarte multe discrepante. D-na avocat care ma reprezinta a facut obiectiuni la expertiza respectiva iar experta nu mi-a raspuns de un an de zile la obiectiuni. Am contactat-o telefonic de mai multe ori iar acum in sfarsit mi-a spus ca sa ne intalnim sa imi dea raspunsul la obiectiuni si eu sa il dau avocatei ca sa il dea instantei avand in vedere ca mai sunt doar doua zile pana la termenul de judecata. Intrebarea mea este daca e normal sa imi dea raspunsul la obiectiuni pe strada si ce pot face in acest caz? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:17, 16 Martie 2010
Raspunsul la obiectiuni trebuie sa-l depuna expertul la instanta, nu sa vi-l dea dv. pe strada sau in metrou...
Sunt intalnite des astfel de cazuri cand, dupa ce achiti onorariul de expert la depunerea raportului de expertiza, dupa ce faci obiectiuni, expertul sa nu mai fie interesat a raspunde la acestea, deoarece onorariul este incasat, prioritate avand pentru el alte noi rapoarte.
Vorbiti cu el sa-l depuna la instanta inainte de termenul de judecata, in caz contrar solicitati instantei amendarea lui in temeiul dispoz. art. 108 ind. 1 alin. 1 pct. 2 lit. c C.pr.civ. ;)
Va multumesc pentru raspuns. =D>
Raspunsul la obiectiunile formulate la raportul de expertiza se depune in scris de expertul desemnat in atatea exemplare cate parti sunt in proces,plus exemplarul original care va fi depus la registratura instantei pentru a fi atasat la dosar.
Instanta primin lucrarea,inmaneaza partilor exemplarele ce le sunt destinata si acorda termen de judecata pentru ca partile sa ia cunostinta de continutul lucrarii efectuate.
Probabil ca expertul are alte interese,daca doreste sa aiba intalnire cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultarea raportului de expertiza in arhiva instantei dumifilote dumifilote Am deschis o actiune de rectificare TP.. Instanta a considerat necesara o expertiza topo. Am platit onorariul provizoriu si dupa mai multe tergiversari ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la raportul de expertiza. cine le plateste? mari mari Buna ziua, Intr-o cauza civila s-a incuviintat efectuarea unei expertize tehnice, la cererea reclamantului. Dupa depunerea raportului de expertiza paratul a ... (vezi toată discuția)
Model sau antet obiectiuni expertiza tehnica topo marius_cristian marius_cristian buna ziua. as vrea si eu sa formulez citeva obiectii la o expertiza tehnica topo si nu am idee cum trebuieste formulat un antet. va rog insistent si frumos sa ... (vezi toată discuția)