avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salon masaj erotic la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salon masaj erotic la bloc

In blocul in care locuiesc s-a deschis, la etajul 1, un Salon de Masaj. Adica un bordel, in care "fetele" isi desfasoara activitatea. La infiitare mi mi-a cerut nici o semnatura, pur si simplu a aparut sigla salonului la intrarea in bloc.
Vreau ca acest Salon mascat sa nu mai existe. Nu mi se pare moral ca intr-um bloc de locuinte, in care exista si copii, sa se desfasoare o astfel de activitate.
Unde pot face o reclamatie?
Respectam opinia si reticenta dvs ,fata de astfel de servicii
Daca in respectivul spatiu nu se desfasoara activitati sub incidenta legii,este dificial ca autoritatile sa dispuna masuri concrete
Avand in vederte eventualele prejudicii si considerente persoanle,putetis esiza presedintele de asociatie de proprietari pemntru a analiza aspectul mentionat
Daca apreciati util si necesar,puteti sesiza oficial politia responsabila,care poate dispune verificari
Administratorul si presedintele au fost de acord cu existenta salonului, deoarece le-au dat semnatura si stampila la infiintare.
Sa-nteleg ca in calitate de locatar al blocului nu pot face nimic ca acest salon de masaj erotic sa nu mai existe?
Sunteti vecini direct afectati? In sensul de a fi pe acelasi palier sau direct sus, direct jos? In cazul acesta trebuia sa vi se ceara acordul.
In alt caz, nu!
Daca considerati ca sunteti afectata in vreun fel si pe baza dovezilor puteti face reclamatie la politie sau puteti actiona in judecata conducerea asociatiei pentru ca a permis activitatea unei asemenea firme la Dv. pe scara.
In rest, initiativa unei afaceri nu este incriminata
In conditiile in care,pe parcurs ve-ti constata neajunsuri,situatii prevazute de dispozitiile in vigoare L nr 61/1991,puteti solicita direct interventia politiei responsabile
Doamnă sunt afectați numai copii ci toti locatarii.Verificați dacă proprietarii
apartamentelor vecine au dat acordul.Discutați cu presedintele.Un astfel de
stabiliment vă scade prețul apartamenteleor al chiriilor.Sesizați Primăria
că sunteți prejudiciați moral.
Cu această ocazie rugăm moderatorii sitelui să avem o dezbatere cu
subiectul ”Inchirieri in spațiul de locuit”să aducem amendamente la legea 23o.

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare salon masaj ektcib ektcib ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare si anticelulitic? ce dotari minime conform legii sunt ... (vezi toată discuția)
Achiziționare spațiu imobiliar Lacra22 Lacra22 Bună seara! Doresc să achiziționez un imobil care este trecut în cartea funciară ca fiind spațiu pentru birouri. Aș dori să deschid un salon: ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei si aspectului locuintei fara acordul proprietarilor direct afectati MishaH MishaH Buna ziua! Locuiesc la primul etaj dintr-un bloc de locuinte de patru nivele. La parterul blocului - sub apartamentul meu, in urma cu cativa ani, ... (vezi toată discuția)