avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salon masaj erotic la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salon masaj erotic la bloc

In blocul in care locuiesc s-a deschis, la etajul 1, un Salon de Masaj. Adica un bordel, in care "fetele" isi desfasoara activitatea. La infiitare mi mi-a cerut nici o semnatura, pur si simplu a aparut sigla salonului la intrarea in bloc.
Vreau ca acest Salon mascat sa nu mai existe. Nu mi se pare moral ca intr-um bloc de locuinte, in care exista si copii, sa se desfasoare o astfel de activitate.
Unde pot face o reclamatie?
Nu cred ca Legea 230/2007 trebuie schimbata pentru ca aceasta are alt rost - gestionarea si administrarea proprietatii comune, nu private.

Abordarea acestei probleme trebuie facuta la sursa necazurilor pe care le provoaca, adica acolo unde se da avizul pentru diferite activitati si anume la Registrul Comertului.
Daca la avizare ar fi impusa conditia ca activitatea sa nu se desfasoare in blocuri de locuinte (anumite activitati) atunci n-ar mai fi necesar nici avizul din partea asociatiei.

La ora actuala aceasta problema poate fi rezolvata in mod arbitrar de conducerea asociatiei, ii da sau nu avizul. Dar nici o autoritate nu poate pretinde proprietarilor, persoane fizice sau reprezentantilor acestora, la fel de persoane fizice si ei, sa aiba amprenta profesionala de a decide in cunostinta de cauza si deci institutionalizat.
Din pacate de multe ori aceste avize se obtin pe "cativa arginti si pe niste margelute" pe care le arata cei care vor sa-si deschida o activitate intr-un apartament presedintelui de asociatie, care se transforma pe moment in agent de vanzari ai respectivului pe langa vecinii direct afectati. Adica "Semneaza nene, aici, ca iti face si tie dintii la juma; de pret" si alte asemenea......
Mariana Apostol a scris:

Doamnă sunt afectați numai copii ci toti locatarii.Verificați dacă proprietarii
apartamentelor vecine au dat acordul.Discutați cu presedintele.Un astfel de
stabiliment vă scade prețul apartamenteleor al chiriilor.Sesizați Primăria
că sunteți prejudiciați moral.
Cu această ocazie rugăm moderatorii sitelui să avem o dezbatere cu
subiectul ”Inchirieri in spațiul de locuit”să aducem amendamente la legea 23o.

Parcurgeti Documente utile ,la inceputul sectiunii asociatii de proprietari,unde puteti constata,eforturile sustinute initiate si desfasurate de catre moderatoare referitor la amendamentele la L nr 230/2007
Chiar sesizata despre prejudicii morale,suferite ca urmare a relatiilor /raporturilor de la nivelul imobilului,primaria nu are autoritatea si limitele de competenta sa se implice si sa solutioneze prejudicii morale.
Exista autoritate legal investita ,sa constate si sa dispuna masuri legale
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare salon masaj ektcib ektcib ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare si anticelulitic? ce dotari minime conform legii sunt ... (vezi toată discuția)
Achiziționare spațiu imobiliar Lacra22 Lacra22 Bună seara! Doresc să achiziționez un imobil care este trecut în cartea funciară ca fiind spațiu pentru birouri. Aș dori să deschid un salon: ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei si aspectului locuintei fara acordul proprietarilor direct afectati MishaH MishaH Buna ziua! Locuiesc la primul etaj dintr-un bloc de locuinte de patru nivele. La parterul blocului - sub apartamentul meu, in urma cu cativa ani, ... (vezi toată discuția)