avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice act aditional contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

act aditional contract

Am un contract de inchirie care prevede urmatoarele;"prezentul contractse incheie pe o perioada de 8 luni, incepand de la data intararii in vigoare, cu posibilitatea prelungirii prin act aditional.
Ctr. intra in vigoare la data de 01.05.2009.
in aceste conditii la aceasta data- martie 2010 se mai poate incheia un act aditional la acest contarct?(temeiul legal pt. care se poate sau nu.)
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 17:32, 16 Martie 2010
Depinde de obiectul inchirierii: daca se afla in domeniul public sau in domeniul privat al statului.
In cazul imobilelor proprietate publica se aplica prevederile Legii nr. 213/1998: inchirierea sau concesionarea se face prin licitatie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 Bunicul a fost proprietarul unui spatiu comercial pe care l-a inchiriat pe trei ani, incepand cu 1954. A semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru prelungirea unui contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 In 1954 s-a semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de Consum si un proces verbal cu sectia financiara. La expirarea termenului din contract, ... (vezi toată discuția)
"prelungire tacita" contract de inchiriere adrian_m adrian_m Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat unei societati comerciale pentru utilizare ca apartament de serviciu. Si eu, si ... (vezi toată discuția)