avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte proprietate arse
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte proprietate arse

buna ziua, pentru deschiderea succesiuni am nevoie de actele de proprietate, prolema este ca acestea au ars cu multi ani in urma si nu am nici macar o copie dupa ele, planul casei este tot ce am, ce trebuie sa fac pentru a deschide succesiunea ?de unde pot afce rost de copia actelor de proprietate?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 13:43, 16 Martie 2010
mergeti la Arhivele Nationale,Camera Notarilor Publici,etc.Consultati un avocat sa va indrume sau sa se ocupe el de rezolvarea acestor probleme.Bafta!
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
Cristina Voicu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor impreuna ... zcristi2000 zcristi2000 Buna ziua, Copia legalizata dupa certificatul de mostenitor al mamei mele (decedata), impreuna cu actele proprietatii ptr. care s-a facut CM-ul, sunt ... (vezi toată discuția)
Eroare strecurata in cerificatul de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog din suflet sa-mi dati un sfat. In anul 1989 am dezbatut succesiunea dupa tata. In certificatul de mostenitor notarul de stat in loc de ... (vezi toată discuția)