avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Problema dauna totala casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Problema dauna totala casco

Buna ziua, am si eu o problema. Masina mea se afla in service , avand nevoie de schimbat motor, turbina ,baie de ulei, bara fata) in urma unei lovituri cu o bucata mare de piatra. EU am CASCO la firma ardaf ..platit pe tot anul..Din ce am inteles masina va deveni dauna totala. Inspectorii de la ardaf tot incearca sa se scoata spunand ca motorul e rezistent nu avea cum sa cedeze , etc. Ideea este ca eu vreau ori masina reparata ori alta solutie in cat mai scurt timp..eu lucrez intr-o agentie imobiliara si am nevoie de ea urgent. Ce pot face ca sa urgentez lucrurile , iar daca ii atac pe cale juridica : cam cat dureaza procesul si daca exista vreo sansa ca eu sa nu castig...repet avand casco full platit. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
Simion.Alex, utilizator
buna ziua..multumesc pt raspuns..sunt din bucuresti, problema e ca ei mi-au zis ca e suma cam mare si ca vor sa ma bage in nu stiu ce comisie a lor...faza e ca in contract e stipulat foarte clar: se schimba tot in afara de consumabile. De ce ar dura asa de mult un proces cand e foarte clar ca ei sunt obligati sa-mi faca masina
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
Simion.Alex, utilizator
Raspunsul la intrebarea dvs. de ce dureaza asa mult, e foarte simplu. Dureaza pt. ca din cauza incarcarii instantelor cu foarte multe cauze, termenele de judecata care se fixeaza (cu exceptia pricinilor urgente) sunt de 2,3 luni. Spre ex. la Jud. Oradea, o cauza care se inregistreaza maine primeste primul termen de judecata in iunie. La primul termen se depune o cerere de amanare si termenul urmator e in septembrie ori octombrie, pt. ca in iulie si august e vacanta judecatoreasca. Asta e...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius In data de 20.02.2010 cumnata mea a fost implicata intr-un eveniment rutier, autoturismul personal fiind dauna totala. Evenimentul rutier s-a produs din vina ... (vezi toată discuția)
Asigurarea casco si firma de leasing donigao donigao Buna ziua, As dori sa obtin ajutor in urmatoarea speta: Starea de fapt: Firma la care sunt asociat are drept de utilizare asupra unui autovehicul ... (vezi toată discuția)
Accident cu un polonez cu dauna totala prioan prioan acu o luna am avut un accident in iasi cu un autocar polonez care nu mi-a acordat prioritate intr-o intersectie. Am fost la politie, am aflat pana la urma ca ... (vezi toată discuția)