avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... SPORURI PERMANENTE IN VEDEREA CALCULARII PENSIEI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

SPORURI PERMANENTE IN VEDEREA CALCULARII PENSIEI

Buna seara,
Va rog frumos, daca stie cineva sa-mi spuna, unde pot gasi un act normativ in vigoare, in care sa gasesc ce anume se ia in calcul pentru stabilirea cuntumului unei pensii (indiferent ce fel de pensie).
Exemplu: Salariu brut, salariu net, sporurile permanente(care?), etc. ...
Va rog sa ma ajutati sa aflu acest lucru,deoarece la societatea la care lucrez, vin diversi angajati sau fosti angajati sa solicite adeverinte pentru intocmirea dosarului de pensie.
Doresc sa nu pierd timpul cautand printr-o arhiva din anul 1940 ci sa le eliberez exact actele de care au nevoie.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cu stima,
Ioan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 19 Ianuarie 2007
Ordonanţă de urgenţă nr. 4/2005 din 03/02/2005 privind recalcularea pensiilor din sistemul public, provenite din fostul sistem al asigurărilor sociale de stat , Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 119 din 07/02/2005.
Actul a intrat in vigoare la data de 07 februarie 2005

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pensie geoanca31 geoanca31 o fosta salariata a companiei la care lucrez a obtinut o sentinta judecatoreasca care obliga compania sa-i elibereze o adeverinta privind sumele de bani ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie cron cron Banii opriti la pensie din sporul de vechime,zilele de lucru sambata si duminica plus sarbatorile legale platite dublu,orele suplimentare,sporul de conditii ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare alexandru53 alexandru53 Buna ziua, Am primit decizia de pensionare anticipata partiala prin care a fost stabilit cuantumul pensiei. Acest cuantum a fost diminuat ptr.ca nu au fost ... (vezi toată discuția)