Catalin Manciu 
	    	Avocat

Catalin Manciu 
	    	Avocat	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Lacra40	                   

suntem doua surori si mama.  tatal a murit si am facut succesiunea dupa el.
mama traieste, iar eu doresc sa cedez drepturile mele succesorale sorei mele, ... (vezi toată discuția)
	                    Lacra40	                   

suntem doua surori si mama.  tatal a murit si am facut succesiunea dupa el.
mama traieste, iar eu doresc sa cedez drepturile mele succesorale sorei mele, ... (vezi toată discuția)

flori9	                   

In urma succesiunii dupa bunica mea, fiecareia dintre fiice  i-au revenit 1/2 din mostenire, noi ca si nepoate (2) nu aveam dreptul la o cota ... (vezi toată discuția)
	                    flori9	                   

In urma succesiunii dupa bunica mea, fiecareia dintre fiice  i-au revenit 1/2 din mostenire, noi ca si nepoate (2) nu aveam dreptul la o cota ... (vezi toată discuția)

molul	                   

tata +mama -7 copii din singura casatorie   Bunuri comune casa -teren fara vreun act de proprietate sau autorizatie de constrc  in 1984 tata moare fara sa i se ... (vezi toată discuția)
	                    molul	                   

tata +mama -7 copii din singura casatorie   Bunuri comune casa -teren fara vreun act de proprietate sau autorizatie de constrc  in 1984 tata moare fara sa i se ... (vezi toată discuția)