avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conducte apa nova pe teren proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conducte apa nova pe teren proprietate privata

daca imi poate spune cineva ,va rog ce pot face in situatia in care am conducte pe terenul meu .cum le pot muta sau scoate sau sa fac ceva sa nu mai stea terenul degeaba,sa pot construi sau sa iau o chirie de la ei ca platim impozitul degeaba de 20 ani .multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)
Cum sa cer o despagubire?? julius.jr julius.jr Buna ziua tuturor! Speta:-Eu proprietar teren,cu cadastru,intabulare,inscris in catrea funciara. Teren intravilan destinat constructiilor. Nu pot construi ... (vezi toată discuția)
Litigiu conpet ramonz ramonz Buna ziua, Am si eu o problema si va scriu in scopul de a ma lumina intr-o anumita masura. Problema ar fi urmatoarea: Acum vreo doi ani am lotizat un ... (vezi toată discuția)