Am si eu o problema si va scriu in scopul de a ma lumina intr-o anumita masura.
Problema ar fi urmatoarea:
Acum vreo doi ani am lotizat un teren, obtinand astfel vreo 12 loturi, apoi l-am trecut in intravilan, obtinand si autorizatiile de constructie. Am vandut unul din loturi, ca dupa vreo 6 luni sa vina noul propietar sa-mi spuna ca de fapt pe sub teren trege o conduca a conpet Ploiesti. Mi-a fost rusine de om, si ca atare i-am dat in schimb un alt lot.
Problema mea e ce sa fac cu cele 3 loturi pe sub care trece conducta Conpet?!
In mod firesc mi s-ar parea normal sa fie obligati sa plateasca o chirie, sau cel mai bine sa le cumpere:D.
P.S. : Primaria n-ar fi trebuit sa stie ca pe sub aceasta portiune de teren trec niste conducte, inainte sa-mi dea autorizatiile??
Adresati o notificarea conpet si aratati ca va impiedica in exercitarea dreptului de proprietate conductele care trec pe sub teren cu propunerea fie de a va cumpara terenul fie de a va plati despagubiri intrucit nu puteti nici construi si nici vinde.in functuie de pozitia lor puteti sa ii actionati in instanta
Erori in expertiza
dn
cu respectul cuvenit si cu jena de rigoare va intreb cum se poate corecta o eroare constatata ulterior incheirii unei tranzactii.s-a semnat fara a avea planul ... (vezi toată discuția)