Sunt inginer constructor,si in anul 1992 am suferit o fractura bimaleolara glezna picior stang cu tija si placuta metalica pe care le mai pastrez si in acest moment deoarece am osteororoza si deci oricand se poate rupe din nou piciorul De atunci si pana acum am lucrat doar in birouri deoarece mi se umfla piciorul daca stau in picioare sau daca stau in frig oricat de mult l-as proteja.Acum se vrea mutarea mea in santier in mediu de frig si umezeala desi santierul nu are asigurate baraci sau alte spatii unde sa se poata face cat de cat o incalzire.va rog sa-mi spuneti daca este legal si ce lege ma poate apara mentionez ca nu sunt intr-o unitate care sa aiba nevoie de restructurari
In baza actelor care dovedesc diagnosticul, trebuie sa solicitati de la medicul de medicina muncii o recomandare privind conditiile de munca in care puteti lucra.(cf art. 185(2) Codul muncii + art. 35 din CCMUN)
Accident de munca
gheil
Buna ziua, am suferit un accident de munca, fiind angajat pe postul de inginer electromecanic la o firma avand ca activitate principala lucrari ... (vezi toată discuția)