avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Optiune abuziva COSMOTE- ROAMING TRAVELER
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Optiune abuziva COSMOTE- ROAMING TRAVELER

buna ziua,
m-am confruntat cu o deficienta a serviciului oferit de Cosmote prin aceasta extraoptiune ROAMING TRAVELER in luna decembrie-promotie in perioada sarbatorilor de iarna, posibil multi ati auzit.
Eu prin sms am fost informata ca prin activarea optiunii poti suna din afara tarii folosind minutele nationale incluse in abonament, dar a fost ascuns faptul ca la fiecare apel sunt taxata cu 1,071euro.
In urma unei sesizari ANCOM, cosmote i-a informat cu privire la acest caz, ca defapt ei au trimis informatii concrete, desi NU este asa!!!
Apelez la cititorii acestui site, in speranta ca cei care si-au activat aceasta optiune ma pot ajuta cu informatii referitoare la aceasta extraoptiune. Nu am sa ma las inselata de acesti operatori, vad ca acum mai toti apeleaza la diverse metode, NU VA LASATI INSELATI, ESTE DREPTUL VOSTRU, CE EI IL INCALCA!!!
Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: dianafilipescu , utilizator 10:08, 22 Martie 2010
Foarte buna pozitia dvs...in masura in care simtim ca ne sunt incalcate drepturile trebuie sa actionam cu promptitudine si fermitate pentru a stopa orice incercare de inselaciune in masa din partea acestor operatori si nu numai!
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
asa este, doar ajungand in aceasta situatie m-am documentat sa-mi aflu drepturile! si sunt convinsa ca sunt multi in situatia mea. De aceea cred ca ar trebui sa nu permitem astfel de practici, si macar noi sa ne aparam drepturile!

VA ROG DACA E CINEVA CARE A ACTIVAT ACEASTA OPTIUNE, MA POATE AJUTA FOARTE MULT !!!
VA ROG DACA E CINEVA CARE A ACTIVAT ACEASTA OPTIUNE, MA POATE AJUTA FOARTE MULT !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie cosmote dianafilipescu dianafilipescu Buna ziua, In legatura cu reclamtia facuta la Cosmote in legatura cu extraoptiunea Roaming traveler: nici in sms-ul referitor la aceasta extraoptiune, nici ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma de telefonie mobila - cer consultanta tot tot Buna ziua, Sunt profund indignat de cum isi inseala VODAFONE clientii in anul 2013. Concret: - posed cartela Vodafone - activat extraoptiunea Flexi 6 ... (vezi toată discuția)
Incalcare contract ? dianafilipescu dianafilipescu Este posibil sa cer ,incheierea\' unui contract de prestari servicii cu o firma de telefonie mobila, deoarece conf. art 18 din[b] O.G. 21/1992 [/b]nu m-au ... (vezi toată discuția)