avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registrul electronic al salariatilor - URGENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registrul electronic al salariatilor - URGENT

am sunat astazi la ITM si mi-au comunicat cei de acolo ca s-ar prelungi perioada de depunere a registrelor, voi ati auzit de asa ceva?
de asemenea daca cineva are un numar mare de angajati cum i-ati importat in program?

multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 27 Ianuarie 2007
Hotărâre nr. 53/2007 din 24/01/2007 pentru modificarea alin. (2) al art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 161/2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 64 din 26/01/2007

Actul a intrat in vigoare la data de 26 ianuarie 2007

Articol unic. - Alineatul (2) al articolului 4 din Hotărârea Guvernului nr. 161/2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 172 din 22 februarie 2006, cu modificările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:
"(2) Angajatorii care la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri au încadrat personal cu contract individual de muncă sunt obligaţi să transmită inspectoratului teritorial de muncă în a cărui rază teritorială îşi au sediul sau domiciliul, după caz, registrul în formă electronică, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contractului la itm ale21 ale21 Buna ziua! as dori sa aflu daca contractul meu a fost inregistrat in baza de date itm! angajatorul m-a anuntat ca a fost depus contractul on-line,dar m-am ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta ?!!!ca proba hodan i hodan i Cum trebuie sa arate un REGISTRU DE EVIDENTA AL SALARIATILOR pe care il solicit ca proba in instanta conform art34 cm. - Trebuie sa fie inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Registrul electronic de evidenta al salariatilor ifrimcristina ifrimcristina 1. Stiti cumva cand se elibereaza registrul electronic de evidenta a salariatilor ? (vezi toată discuția)