avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine ma poate ajuta si pe mine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine ma poate ajuta si pe mine

sunt posesorul unui teren pe care am vrut sa imi fac intabularea iar in momentul in care cel care se ocupa de acte mi-a zis ca inca o persoana a mai facut intabulare pe terenul meu.acum intrebarea mea este urmatoarea: cum trebuie sa procedez pentru a obtine intabularea terenului care imi apartine de 30 ani????
va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: iorgos_ro , utilizator 22:21, 21 Ianuarie 2007
actiune in instanta pt constatarea dobandirii dreptului de proprietate prin uzucapiune, in lipsa titlului....dar se pare ca cineva v-a luat-o inainte, desi nu prea inteleg cum....:-/
pai asta nu inteleg nici eu,pt a face o intabulare iti trebuiesc niste acte din cate am aflat si eu.nu sunt eu ala priceputu dar m-am interesat
pai asta nu inteleg nici eu,pt a face o intabulare iti trebuiesc niste acte din cate am aflat si eu.nu sunt eu ala priceputu dar m-am interesat
Poate e o neconcordanţă de ordin cadastral, în sensul că persoana care a întabulat a făcut-o pentru alt teren dar care apare în registre ca fiind situat în zona terenului pe care-l posedaţi dv.
Daca puteti dovedi ca sunteti proprietar pe teren, solicitati in instanta constatarea nulitatii intabularii precedente.
Depuneti refuzul pe care la-ti primit pentru a va justifica cererea.

Alte discuții în legătură

Teren mai mare, ce fac in cazul asta? tractor tractor Printr-o tranzactie intr-un proces de partaj am dobandit un teren de 1200 mp in titlu. Vreau sa fac cadastru la teren dar la masuratoare a iesit 1380 mp. ... (vezi toată discuția)
Gradina e a mea sau nu? yorkie yorkie Buna seara ,as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu o problema,pe scurt despre ce este vorba.Am o gradina la tara pe care tatal meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune si masuratori van_allen78 van_allen78 buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm situatie: bunicul meu, care e in viata, a facut succesiunea dupa tatal lui, cu sora .S au intabulat terenurile ... (vezi toată discuția)