avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de la societate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de la societate

sunt in somaj si am lucrat 2 saptamani la negru la o firma care am aflat ca activitatea firmei este suspendata si nu au nici punct de lucru deschis. si acum ca nu mai vreau sa merg imi spun ca i-am furat dar eu nu am semnat nici un inventar. si toata marfa lor nu are acte
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:30, 24 Martie 2010
Avokitten a scris:

ca sa va aacuze de furt, trebuie sa dovedeasca ei...cum au stat treburile si din ce ati scris vad ca nu-i avantajeaza.
daca ati vandut marfuri ca sa va recuperati salariu, asta este alta treaba si atunci dvs veti fi cea care veti da de belea.
mergeti la o consultatie, la un avocat din orasul in care sunteti.

Sunt de acord cu necesitatea avocatului insa cred ca ar fi vorba de abuz de incredere si nu furt.
Acest lucru va poate ajuta enorm...
Daca era vorba de furt primeati o pedeapsa penala.
Pe abuz de incredere puteti cadea la pace...
Cred ca fostii dvs.angajatori,incearca sa mai recupereze din pierderi si va ameninta doar,pentru ca situatia care s-ar crea in cazul unei plangeri impotriva dvs., le-ar crea probleme juridice destul de serioase si dupa ce ca se afla in ilegalitate,nu cred ca mai au nevoie de alte belele,pe care sa si le creeze singuri.
O singura problema poate exista ,aceea ca au fost controlati inopinat sau prin vreun denunt al cuiva si au dat o parte din vina pe dvs.
Daca aceasta ultima situatie s-ar confirma ati avea nevoie neapart de un avocat care sa va acorde asistenta juridica.
incepand cu data de 15 februarie de cand am intrat in somaj eu nu am mai semnat nici un act , iar toate facturile pe care le-am scris sunt cumparate din piata adica false si sunt la mine. dar eu nu am vandut marfa decat ca sa imi recuperez salariul pe 3 luni
nu stiu ce sa fac acum ca mi-am recuperat salariul eu am sunat la garda financiara si am vb cu cei de acolo fara sa le dau detalii iar ei au spus ca este de rau pentru ei nu pentru mine, si ma gandesc merita oare sa le fac atata rau?
cand le-am spus de garda s-au potolit nu mai au nimic de spus........ dar cine stie
oricum eu sunt pregatita pentru ce este mai rau am strans destule dovezi ca sa nu aiba ei ce sa faca
Ma bucur ca te-ai descurcat !
Ai vazut ca si Garda Financiara a fost de acord cu mine ?

Alte discuții în legătură

Banuit de evaziune fiscala petrans petrans buna am un prieten care este cercetat intr-un caz de evaziune fiscal. in 2010 a cumparat produse reale ( in sensul ca nu a introdus facturi false) in 2011 ... (vezi toată discuția)
Am luat bani din incasari si am facut facturi pe firme ce nu exista mariantimis mariantimis am lucrat la o firme de distributie la negru fara nimic nu am semnat nimic niciodata nu mia dat bani promisi si am luat din incasari si am facut facturi ... (vezi toată discuția)
Furt din masina ovi_18 ovi_18 Am o mare problema ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ceva.Lucrez in domneiul vanzarilor ,mai exact sunt agent vanzari in regim vansell aseara mi sa furat ... (vezi toată discuția)