avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... SUNT SCUTITE DE TAXA AUTO PERSOANELE CU HANDICAP?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

SUNT SCUTITE DE TAXA AUTO PERSOANELE CU HANDICAP?

DOREAM SA INTREB DACA PERSOANELE CU HANDICAP SUNT SCUTITE DE TAXA DE POLUARE? MALTUMESC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:31, 21 Martie 2010
Nu sunt scutite de plata taxa poluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima inmatriculare morys morys ca persoana cu handicap, ce scutiri am pentru prima inmatriculare, taxa de poluare si tot arsenalul de accize si taxe ce se prevad la inmatricularea unui ... (vezi toată discuția)
Taxa pe poluare pentru autoturismele persoanelor cu handicap fara permis de conducere vostinariu mihaela vostinariu mihaela Mama mea, persoana cu handicap accentuat, nevazator, a achizitionat un autoturism nou, din Romania, de la ANAF i s-a comunicat ca nu este scutita de taxa pe ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu joldis joldis Am TVM cervical handicap gradul I. Am o intrebare daca se poate. Am cumparat o masina are rampa in spate sa urc , are 5 locuri plus locul meu unde intru cu ... (vezi toată discuția)