avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiune?

Dupa cum am mai spus am pe societatea mea 20 abonamente de telefonie mobila,
dintre care 16 abonamente le am dat prietenilor. O amica având sa mi plătească 4100 RON fact. telefonica, Am făcut o plângere penala la politie la indemnul unui avocat, pentru recuperarea banilor. Si din păcate tot eu am fost trasa la răspundere de dnul polițist pentru ca am înstrăinat telefoanele . Din moment ce acele abonamente sunt încheiate în numele societății,pot fi trasa la răspundere pentru ca includ in societate cheltuieli, care in realitate nu sunt ale societății. Acum eu ce sa fac, sa ma las intimidata de dnul polițist. Sa mi retrag plângerea? Menționez ca amica mea are cunostințe la politie. X-(
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 16:58, 23 Martie 2010
Daca o chem in instanta pe amica mea, pentru ne plata fact telefonice ,dovedind cu martori, sms trimise de ea etc. Exista posibilitatea sa pierd procesul?
Da, in aceste conditii puteti fi acuzata de evaziune fiscala - daca amica nu e angajata societatii comerciale. Daca si numai daca veti avea controlul garzii financiare sau pe cineva de la "investigatii fraude".

Chemand amica in judecata puteti castiga procesul impotriva ei...
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nfractiune de natura economica 74 chic 74 chic Dupa cum am mai spus am pe societatea mea 20 abonamente de telefonie mobila, dintre care 16 abonamente le am dat prietenilor. O amica având sa mi ... (vezi toată discuția)
Pot avea probleme 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE (CENT IN GRUP) DINTRE CARE 16 ABONAMENTE LE AM DAT PRIETENILOR , FÃRÃ PROCES ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa castig? 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS ... (vezi toată discuția)