avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare personal contractual intr o institutie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare personal contractual intr o institutie publica

buna ziua
am si eu o intrebare in ceea ce priveste promovarea unui angajat-personal contractual dintr-o institutie publica care a absolvit cursurile unei institutii de invatamant superior
in temeiul carui act normativ se poate face trecerea de la studii medii la studii superioare (eventual si art.), daca se poate
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lia19. , utilizator 12:06, 22 Martie 2010
In legea 330 ,in sectiunea 3 art 7 se arata ca "Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta durata ,care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu nivel de pregatire inferior,specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare,se incadreaza la gradul profesional imediat superior gradului de debutant,pastrandu-si gradatia avuta la momentul promovarii,numai in masura in care atributiile din fisa postului au fost modificate in mod corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este posibilitatea, in 2010, de a beneficia de promovare in functie, conform noii legi a salarizarii ? lukas2 lukas2 Buna ziua Sunt personal contractual in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Judetean, in functia de tehnician. In anul 2007 am terminat o ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual alycam82 alycam82 Buna ziua! m-am consultat cu mai multi colegi in domeniu, dar fiecare are alta opinie, tocmai de aceea m-am gandit sa va solicit ajutorul : ,,Promovarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare postliceal pe superioare Sara.CD Sara.CD Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: In urma terminarii facultatii cu ex licenta 2010: I. intr-o institutie publica, un post de ... (vezi toată discuția)