ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

Mihaela Forogau 
	    	Avocat

Mihaela Forogau 
	    	Avocat	    

Mariana Lenuta 
	    	Utilizator

Mariana Lenuta 
	    	Utilizator	    

ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ansawy	                   

am o cunostinta care a fost data afara din casa de sotul ei ,avand doi copii si fiind insarcinata in luna a saptea.casa este pe numele la amandoi.a fost la ... (vezi toată discuția)
	                    ansawy	                   

am o cunostinta care a fost data afara din casa de sotul ei ,avand doi copii si fiind insarcinata in luna a saptea.casa este pe numele la amandoi.a fost la ... (vezi toată discuția)

balanjulia	                   

dupa 7 ani de casnicie, cu doi copii minori (4.5 ani amandoi), trebuie sa divortez. 
Sotul meu, consumator de bauturi alcoolice, este extrem de gelos - a ... (vezi toată discuția)
	                    balanjulia	                   

dupa 7 ani de casnicie, cu doi copii minori (4.5 ani amandoi), trebuie sa divortez. 
Sotul meu, consumator de bauturi alcoolice, este extrem de gelos - a ... (vezi toată discuția)

Andreea_Manolache	                   

Buna ziua, ma numesc Andreea Manolache, sunt casatorita de 18 ani cu sotul meu si avem un baiat de 17 ani. De ceva timp s-a apucat de baut, vine noaptea ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea_Manolache	                   

Buna ziua, ma numesc Andreea Manolache, sunt casatorita de 18 ani cu sotul meu si avem un baiat de 17 ani. De ceva timp s-a apucat de baut, vine noaptea ... (vezi toată discuția)