avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

Impreuna cu 2 prieteni am scos produse dintr un magazin, cunoscandu-l pe casier ce nu ne-a scanat anumite produse, in valoare de 850 lei si am fost prinsi imediat ce am trecut de casa pentru ca am fost vazuti pe camerele video. Am platit valoarea produselor ulterior dar a fost chemata si politia ce a intocmit un proces verbal la fata locului si ne-a dus la sectia de politie unde am dat declaratii toti inclusiv casierul. Am declarat ca ne cunoastem dar ca nu am planificat furtul si am fost incadrati la furt calificat, iar casierul la complicitate. Ne-au spus ca e posibil sa ne dea doar o amenda administrativa deoarece suntem la prima abatere. Ce putem face pentru a nu se ajunge la dosar penal?
Imi poate spune cineva ce a trecut prin aceste momente ce i s-a intamplat dupa solutionarea cazului. Sunt foarte speriat si nu o sa m-ai incalc legea niciodata, insa pana nu ti se intampla nu realizezi ca poti ramane marcat pe viata.:(
Nu trebuie sa fiti speriat,veti plati amenda si nu vor mai fi probleme..
Cu respect,va aduc la cunostinta ca acest formum nu este unul de schimbare de impresii,intre cei "patiti",ci unul de discutii juridice
Va multumesc pentru ajutor, imi cer scuze daca am deranjat si sper ca totul sa se termine cu bine. Un Paste fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda furt calificat cataaaa cataaaa as vrea sa va intreb cam cat e amenda pentru un furt din maganiz in valoare de aprox 150 ron si in cat timp ar trebui platita (vezi toată discuția)
Consecinte furt calificat prima abatere Lupix Lupix Buna ziua, acum aproape 4 luni am furat dintr-un club o poseta (beat fiind) si am mers la toaleta cu aceasta aruncand-o in cosul de gunoi. Am fost surprins pe ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)