avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... prima de paste in 2010
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

prima de paste in 2010

sunt functionar la o primarie si as doru sa stiu daca stie cineva o portita legala pentru a lua prima de paste, prevazuta in codul fiscal? Va multumesc.:-/
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:44, 25 Martie 2010
Daca in codul fiscal este prevazut ca functionari din primarii au dreptul la prima de Paste, ce "portita" va mai trebuie?
portita e determinata de bugetul pe anul 2010 al primariei unde lucrati.. nu prea cred ca sunt primarii cu asa buget in acest an
ma gandesc ca prin legea 330 s-a sistat acordarea oricaror prime, deci are prioritate codul fiscal?
Sa fim seriosi, in Codul fiscal nu scrie nimic de prime!! Nici pentru functionarii publici, nici pentru contractuali.
Cred ca v-a sarit in ochi prevederea art. 55 din Cod care prevede, pentru copiii salariatilor, acordarea de Paste de cadouri in cuantum de pana la 150 RON, neimpozabili. Care prevedere nu are nimic de-a face cu legea 330. Daca aveti bani si copii, spor la facut cadouri!!
daca aceste prime au fost prevazute in acodrul/ccm...care in momentul de fata, nu mai sunt valabile/sunt suspendate/anulate ( nimeni nu stie), puteti da. Daca nu... taiati mielul....de pe lista, si gata, ati rezolvat problema. :)

Alte discuții în legătură

Bonuri cadou ioana2525 ioana2525 Am o prietena care lucreaza in cadrul unei firme de vanzari. Pana acum lua procentul din vanzari in bonuri cadou (ceea ce era f. avantajos pt ea...). I s a ... (vezi toată discuția)
1 iunie ziua copilului prime ilinca13 ilinca13 BUNA ZIUA. Am si eu o intrebare? Firma poate da de 1 iunie prime angajatilor care au copii? (vezi toată discuția)
Premii de 8 martie puicuta puicuta Daca se dau premii cu ocazia zilei de 8 martie, se includ in salarul lunii martie si se calculeaza toate contributiile ca si la salarii (impozit, sanatate, ... (vezi toată discuția)