avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli firma suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli firma suspendata

buna ziua!!am si eu o intrebare o societate care si-a suspendat activitatea de la 1.ianuarie.cheltuielile care au fost facute cu suspendarea si altele dupa suspendare se mai inregistreaza in contabilitate?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 15:20, 23 Martie 2010
eu le-am inregistrat.
Cheltuielile efectuate in perioada de suspendare sunt cheltuieli nedeductibile deoarece nu sunt in folosul activitatii , aceasta fiind suspendata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl cu leasing extern activ Ice68 Ice68 Buna ziua, Din cauza forfetarului sunt fortata sa suspend temporar (adica anul acesta) activitatea SRL- ului meu. Problema este ca am 2 masini pe leasing ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Neiyre Neiyre Am un SRL suspendat din 1 oct 2009. Acum am aflat ca pentru depunerea declaratiei 101 este necesara certificarea de catre un consilier fiscal. Cum se leaga ... (vezi toată discuția)