avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine ma poate ajuta..? Acont pentru achizitionare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine ma poate ajuta..? Acont pentru achizitionare apartament

EU AM DAT UN ACCONT PENTRU UN APARTAMENT,SAU MAI BINE ZIS JUMATATE DE APARTAMENT:ADICA EREA UN SPATIU DE 1OOMP2.TOTUL SA FACUT PRIN NOTARIAT URMAND SA FINALIZAM ACTELE DE VANZARE CUMPARAE DUPA 7 ZILE.IN ACESTE 7 ZILE PROMITENTUL VANZATOR ESTE OBLIGAT SA DESPARTA PRINTRUN ZID APARTAMENTUL SI SA DEVINA 2 DE 50 MP2,SI A CREEA O CALE DE ACCES DIN SCARA IN APARTAMENT.DUPA CE AU TRECUT CELE 7 ZILE NU AM FINALIZAT ACTELE PENTRU CA NU EXISTA UN CADASTRU PE ACEL APARTAMENT,SI PROMITENTUL VANZATOR URMA SA RESTITUIE DUBLU AVANSULUI.#-o#-o#-oAM TRECUT CU VEDEREA PENTRU CA EU LOCUIESC IN ITALIA SI TREBUIA CA ZIUA URMATOARE SA MA INTORC LA LUCRU,PRACTIC DE COMUN ACORD AM STABILIT SA PRELUNGIM TERMENUL CU INCA 40 ZILE.DUPA 10 ZILE MI SA SPUS CA ACEST APARTAMENT A FOST LUAT DE BANCA SI URMA A FII LICITAT PENTRU CA ERA IPOTECAT DE BANCA.IN ZIUA DE ASTAZI SA ANULAT LICITATIA PRIN O PROMISIUNE LUATA DE VANZATOR DAR APARTAMENTUL NU ARE NICI ACUM CADASTRU SI TERMENUL NOSTRU SA SCURS DEMULTX-(.MAI SUNT SI ALTE DE ADAUGAT DAR ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 01:04, 30 Martie 2010
promitentul vanzator si-a batut joc de dvs.. ce sa va zic? si daca l actionati in judecata si castigati procesul, tot nu cred ca veti recupera macar banii care i ati dat.. ptr ca e falit..e clar inselaciune in conventii.. vedeti daca mai sunteti in termenul de 60 zile ptr a depune plangere la parchet impotriva lui si angajati un avocat sa va faca plangerea.. termenul de 60 zile incepe sa curga din momentul in care ati aflat ca apartamentul in cauza e ipotecat la banca
AVETI SI CEVA TIMP PENTRU A MA LAMURII
plangere la parchet facuta de! avocat, eventual chiar cine va raspuns daca e avocat...mie asa imi pare... plangere la parchet....altceva ce sa mai faceti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipotecare apartament pt care exista promisiune bilaterala de vanz-cump cristiana11 cristiana11 in ianuarie 2008 a fost incheiat un antecontrc de vanz-cump pt un ap care la acel moment nu era finalizat nu avea cadastru promitenta vanz a declarat sub ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare boltzman boltzman Buna Ziua ! Am incheiat un antecontract de vanzare cumparea pentru o garsoniera in valoare de 10000 euro . Am dat avans 3000 de euro . vanzatorul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare cumparare - recuperare avans Alice..C Alice..C Buna seara, In iunie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare pentru un apartament intr-un bloc nou in constructie. Incheierea in ... (vezi toată discuția)