avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere din concediu crestere copil

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu ce obligatii are firma la care sunt angajat in momentul intoarcerii mele la munca din concediul de maternitate, adica este obligata sa ma tina angajata pe o perioada de n luni sau ma poate da afara pe diverse motive de a doua zi.Si de asemenea as vrea sa stiu daca eu sunt obligata la ceva( cum ar fi sa mai stau o perioada de n luni angajata in firma respectiva).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 4 August 2010
Cererea se adreseaza angajatorului .. Nu exista vreun anumit termen in care trebuie depusa cererea ... in practica, aceasta se face cu cateva zile inainte de reluarea activitatii.
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la serviciu dupa concediu maternal val_sorina val_sorina cun ma pot intoarce legal la acelasi loc de munca de unde am plecat in concediu maternal? (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic gabriela81 gabriela81 buna tuturor,am si eu o intrebare,sau mai multe,ma aflu in concediu de crestere al copilului care ar trebui sa se incheie in data de 22 iunie anul curent,am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc? enelarisa2002 enelarisa2002 BUNA ZIUA,AS VREA SA STIU DACA POT INTRA IN SOMAJ DUPA CIC. INAINTE SA INTRU IN CIC AM LUCRAT APROX.2 ANI SI ACUM PATRONII MI-AU ZIS CA NU MAI AU NEVOIE DE ... (vezi toată discuția)