Buna seara,
Am marea rugaminte sa ma luminati si pe mine intr-o problema. Din nefericire nu am reusit sa-l conving pe fostul meu sot ca este mai convenabil pt. amandoi sa facem partajul bunurilor extrajudiciar si iata-ma acum in plin proces de partaj. Acum suntem in faza de interogatoriu. S-a stabilit data pt. interogatoriu, data la care voi fi audiata eu in calitate de reclamanta, martorilor mei si ai lui si binenteles interogatoriul paratului. Stupoare, avocatul lui a spus ca el, paratul nu poate fi prezent pt. ca este plecat din tara. Judecatorul i-a solicitat sa faca dovada ca nu este in tara, si atat. Este posibil asa ceva? Ce vrea sa insemne asta? Asa putem spune toti ca suntem plecati din tara si ... ? nu inteleg, este o smecherie la mijloc sau este frica de confruntare directa cu martorii?
Multumesc tare mult, orice informatie imi este de mare ajutor.
Chiar daca le este frica sau nu , interogatoriul tot va avea loc la o data ulterioara!
B-)
Deocamdata prezentati-va dvs si martorii pe care i-ati propus!
Cum se poate face dovada ca a fost plecat din tara in conditiile in care circulatia este libera peste granite, iar trecerea se poate face doar cu cartea de identitate?
1- da , tot va trebui sa se prezinte la o data ulterioara cand va fi citat !
2- dovada se poate face printr-un bilet de avion , rezervare la un hotel etc. Este un proces civil , nu unul penal ca sa se mearga pana la verificari la sange! Mai devreme sau mai tarziu tot se va prezenta la tribunal!B-)
Neprezentare proces
ietam
As vrea sa va rog sa-mi spuneti: daca un parat nu se prezinta la proces, proba cu interogatoriul, ce pot face? In cerere n-am specificat judecarea in lipsa. E ... (vezi toată discuția)
Partaj
Oana Codrescu
1.Sunt intr-un proces de partaj si amandoi am fost citati pentru interogatoriu. El nu s-a prezentat - timp de 3 termene si nici nu cred ca se va prezenta.Ce se ... (vezi toată discuția)