avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum inreg in contabilitate o achizitie de pagina ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum inreg in contabilitate o achizitie de pagina internet

Firrma la care lucrez a achizitionat un domeniu de net in care sa-si faca publicitate, etc.
Cum o inregistrez in contabilitate?
Cel mai recent răspuns: Andreea Voicila , Contabil 14:38, 25 Martie 2010
Ca si o achizitie de imobilizare necoporala, in fapt este dreptul de utilizare a unui nume (puteti face o analogie cu o marca inregistrata ca sa intelegeti).

Andreea Voicila
multumesc!
O inregistrez in contul 208? dar o si amortizez?
~ Conținut șters la cerere ~
@scumpicu:
Da, se amortizeaza.

@cosmin26kok:
Atentie era vorba despre achizitionarea unui domeniu, adica www.exemplu.ro sau .com...etc, care reprezinta dreptul de autiliza acest nume al domeniul pe o anumita perioada (1 an, pe viata, depinde de terminatia domeniului) nu despre serviciul de hosting (gazduire) a acestui domeniu pe un server dedicat, domeniul ramane la tine, chiar daca tu nu-ti achiti serviciul de hosting.

Andreea Voicila
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare site societate comerciala Nicoleta2016 Nicoleta2016 Pe ce cont se poate inregistra site-ul unei societati comerciale si pe c eperiaoda se poate amortiza? (vezi toată discuția)
Achizitie domeniu internet turcalexandra turcalexandra Cum se inregistreaza in contabilitate achizitia unui domeniu de genul www.copil.ro ? E serviciu sau cum e considerat? Multumesc (vezi toată discuția)