avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala cu activitate comert cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala cu activitate comert cu amanuntul

Va rog sa imi spuneti daca as putea sa-mi infiintez o intreprindere individuala cu activitatea de comert cu amanuntul in conditiile in care am terminat o facultate de management financiar contabil si daca nu, ce cursuri ar trebui sa urmez .
Cel mai recent răspuns: alidia , utilizator 10:43, 30 Martie 2010
Atata timp cat pt autorizarea acestei activitati este suficienta si o diploma de bacalaureat, sunt convinsa ca dumneavoastra indepliniti conditia de calificare, mai ales ca studiile superioare pe care le-ati absolvit au o stransa legatura cu domeniul in care va autorizati.
Atentie, pt. comertul cu produse alimentare sunt necesare cursuri de igiena.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)
Pentru ii magazin alimentar ce studii trebuie sa am? ankalupu ankalupu daca vreau un magazin alimentar ii, si am liceu in administratie publica si facultate in curs de stiinte economice economia comertului turismului si ... (vezi toată discuția)
Calificare - functie Andrei Gica Andrei Gica O persoana cu scoala profesionala absolvita (electrician) poate ocupa functia de fierar betonist? In COR se cere pt aceasta functie studii medii, dar nu scrie ... (vezi toată discuția)