eu am depus aproape mereu cu intirziere aceste acte ,insa nu am dat nici o amenda .sunt privatizata din 1991 .treaba e ca trebuie depuse si la ANAF ,acolo nu iti da amenda,dar te ,,urecheaza;)
Si daca ati fi fost instiintata de functionarii registrului ca ati fost chemata in judecata pentru radiere – pe motiv “lipsa bilant” nu se intampla nimic deosebit- mergeati in instanta cu dovada depunerii si se incheia procesul.
Asadar, mergeti cu bilantul la registru si il depuneti (la pretul de azi, cum ar veni) – dar nu sunt amenzi. Daca imi amintesc bine, pt 2008 trebuie sa depuneti alaturi de bilant si PV, raport de gestiune – nu mai stiu exact, dar ceva in plus fatza de acest an – cand e necesara o declaratie prin care se arata ca 5% din profit a fost constituit ca rezerva legala – ceva de genul…
Cat despre Finante – e cu dus-intors. Sunt firme care au depus regulat la Registru dar pt 2008 nu au depus si la Finante – si pana la aceasta ora nu au fost “atentionati”. Este o lege – in care e o dispozitie (referitoare la situatiile financiare anuale) care stipuleaza ca de la 1 Ianuarie 2007 situatiile financiare vor fi depuse numai la Registru – va rog, insa, sa nu luati ca litera de lege “riscurile” pe care si le-au asumat alti proprietari de societati comerciale care nu au depus la Finante situatiile financiare pt 2008, dar care nu au avut probleme pana acum (si nici nu cred ca vor avea, dar… e riscul lor).
Firma inactiva
Raluca_B
Buna Ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. LA nedepunerea declaratie 100 si 300 se declara firma de catre finante inactiva, in acest caz mai am ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent
ccoco
buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)