avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional CIM pentru schimbare nume si date ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional CIM pentru schimbare nume si date salariat

Tot am rasfoit pe forum daca, in urma casatoriei se face act aditional de schimbare nume si domiciliu salariat si daca trebuie intocmit cu ziua urmatoare datei la care iti iei noul buletin de la politie. Se depune in termen de 5 zile la ITM ?
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 18:00, 1 Aprilie 2010
Nu este cazul sa faceti act aditional
Actul aditional de modificare a unor clauze din contractului individual de munca se refera la oricare dintre urmatoarele elemente, conform art.41. alin. 3 din Codul Muncii

- durata contractului
- locul muncii
- felul muncii
- conditiile de munca
- salariul
- timpul de munca si timpul de odihna
Nu e necesar a se intocmi act aditional . Duceti copie de pe certificatul de casatorie la resurse umane, urmand a se compelta si rubrica corespunzatoare din cartea de munca .
Si daca, cartile de munca stau la sediul angajatorului- neavand departament resurse umane, in mod normal eu sunt si jurist , si resurse umane - trebuie sa merg la ITM la inspector sau la salile pentru public pentru a solicita operarea in cartea de munca? Multumesc!
Daca cartile de munca stau la sediul angajatorului, inseamna ca exista un angajat in firma care are dreptul sa opereze in cartile de munca,nu?
Chiar daca are cineva din firma dreptul sa opereze in cartea de munca, si se face respectiva modificare, duceti si la ITM copie dupa certificatul de casatorie si dupa CI, pe care le puteti preda pe baza unui proces verbal de predare primire, in care specificati ca aduceti completari la rubrica de stare civila.

Alte discuții în legătură

Actele aditionale ale contractului de munca ndamir ndamir Buna ziua, as avea o intrebare: am ajuns in situatia in care am dus documentele necesare ptr credit la banca si am fost contactat ca imi trebuie actele ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca covi covi In perioada 1997-2009 am lucrat la o firma ca functionar administrativ,in 2001 am terminat facultatea si am fost trecut pe functii cu studii superioare, fara ... (vezi toată discuția)
Itm anairam_unid anairam_unid Buna ziua Am facut un curs de inspector resurse umane (dar nu la itm) si as vrea sa stiu ce se inmtampla de la 01.01.2011?Toate actele ... (vezi toată discuția)