avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... insolventa soc. srl cu datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

insolventa soc. srl cu datorii

srl are datorii la banca cu garantii si banca a solicitat insolventa. de ce este nevoie sa ceara insolventa banca atata timp cind are garantii de executat ?Eu ca administrator am suspendat firma din lipsa de lichiditati si situatia crizei financiare cu alte cuvinte nu mai pot, sunt disperat. Se poate cere insolventa daca firma este suspendata?Rog un raspuns cat mai urgent .
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:55, 19 Aprilie 2010
Suspendarea activitatii nu presupune si suspendarea sau stergerea drepturilor creditorilor la actiuni in recuperarea creantelor.
Poate banca a mers pe insolventa in ipoteza acceptarii de catre judecator a variantei reorganizarii judiciare si nu a falimentului, care presupune lichidarea activului.
Prin reorganizare aveti sansa a va redresa iar banca de a-si incasa in continuare dobanda .
Parerea mea.
firma nu are bunuri care sa mai poata lichida . va multumesc pentru raspuns.
Sau poate banca se gandeste ca nu se va indestula suficient din garantile luate/puse (nu am inteles daca vorbiti despre garanti sau despre o garantie imobiliara cum este ipoteca) si spera sa obtina in procedura insolventei si o raspundere a administratorului.
Sau juristul / avocatul bancii...se joaca...invata!:)
imprumutul este cu garantii imobiliare ,,cu apartamentul si cu un teren,, acum raman fara casa si fara teren , de raspundera administratorului nu poate fi vorba ca, chiar nu vad cum as putea sa le mai dau cava dupa ce mi-am pierdut toata agoniseala dobanzi le-am dat destule acum nu mai pot sunt disperat . garantiile imobiliare au fost si sunt pe persoana fizica eu ar trebuii sa ma opun ca am imrumutat firma cu aceste gajuri .? firma poate dovedii cu acte de situatia precara a firmei . . sunt terminat #-oX-(nu as dorii nimanui sa fie in situatia mea dupa ce am devenit mai sarac ca acum 3 ani acum mai am si atatea probleme.nu mai pot simt ca totul e in zadar . va multumesc anticipat. numai dumneavoastra ne mai puteti ridica moralul, suntem la pamant, nea doborat criza asta nenorocita.
nu poate raspunde nimeni la aceasta intrebare?

Alte discuții în legătură

Insolventa firma marietka marietka buna ziua, am o firma pe care am contractat un credit la care nu am mai platit ratele. am suspendat firma ,iar banca mi-a intentat proces pentru ... (vezi toată discuția)
Executare avalist firma intrată in insolventa Oradea2020 Oradea2020 Buna As avea nevoie de un răspuns va rog! Firma la care sunt administrator a emis biket la ordin in alb garantie,pe care l\'am semnat si am scris numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita blmirela blmirela buna ziua, am de recuperat o suma in cadrul unui contract de imprumut cu o pers. fizica numita x. X este si administratorul unei firme pe care a bagat-o in ... (vezi toată discuția)