avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale radiere fiscala a unui autovehicul radiat din ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

radiere fiscala a unui autovehicul radiat din circulatie la cerere

Bun gasit

Am radiat din circulatie, la cerere, un aututurism personal (marca Trabant) care nu a mai circulat pe drumurile publice de cca 10 ani, fiind depozitat in curtea parintilor mei. Autoturismul este incomplet (fara roti, motor etc) motiv pentru care nu a indeplinit conditiile pentru Programul Rabla. Dupa citeva zile de alergatura intre fisc si politie, persoana de la politie care mi-a primit cererea de radiere+ documentele aferente mi-a spus ca daca il radiez la cerere, nu mi-l scade de la fisc. Si asa a si fost. In ce conditii as putea radia autovehiculul si de la fisc? Cei de la fisc au spus ca doar prin vinzare-cumparare sau dezmembrare Remat. Alta cale nu exista? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gaskoe , utilizator 13:46, 30 Martie 2012
Cand ati intocmit actele pentru radiere , ati complectat si un certificat de radiere pe care Politia l a stampilat, certificand ca din evidentele Politiei sunteti radiat.In baza acelui certificat de radiere, vi se radiaza autoturismul si din evidentele fiscale.
Asa este, am primit acel certificat de radiere de la politie, dar lucratorul a facut o mentiune pe certificat, si anume LA CERERE, iar cind am fost la fisc sa il radiez, mi s-a spus ca autovehiculul radiat la cerere din circulatie nu poate fi radiat de la fisc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
gaskoe, utilizator
Alta solutie ar fi, cum v au indicat si cei de la Politie, sa predati autoturismul la fier vechi-Remat si apoi in baza chitantei data de cei de la Remat sa puteti efectua radierea.
NU EXISTA ASA CEVA .CEI DE LA FISC TREBUIEEE SA SCADA DIN EVIDENTE ATATA TIMP CAT EXISTA UN CERTIFICAT DE RADIERE.ESTE O RADIERE TOTUSI!PE CE SE BAZEAZA CAND REFUZA? LEGEA?
Multumesc, voi cauta sa gasesc prevederea legala... poate intre timp s-a mai schimbat ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)